Crema pentru ingrijirea sanilor pe perioada alaptarii

Crema pentru ingrijirea sanilor pentru mamele care alapteaza

Crema pentru ingrijirea sanilor pentru mamele care alapteazaPe perioada alaptarii mamicile au nevoie de produse speciale pentru ingrijirea sanilor. Micile crapaturi si infectii pot fi preintampinate sau tratate cu produse naturale si o ingrijire corespunzatoare.

Crema naturala Carolush Beauty de ingrijire a sanilor pe perioada alaptarii poate fi una dintre solutiile usoare de rezolvare rapida si pe termen lung a unor probleme ale mamicilor.

Compozitie:

Unturi: mango, shea, cacao
Uleiuri: cocos, migdale
Extracte: galbenele, rozmarin, menta, aloe vera
Uleiuri esentiale: smirna, geranium, levantica
Alte ingrediente: lanolina, ceara de albine, vitaminele A, D, E, F

Intrucat este un produs natural, inainte de alaptare crema este suficient de a fi indepartata de pe sani cu un servetel uscat. Toate ingredientele cremei sunt pure si nu vor dauna bebelusului chiar daca va ingera o mica parte din crema aplicata.

Sfaturi!

•    Pentru a evita crapaturile sau infectiile aveti grija de igiena personala. Sanii se spala obligatoriu de cel putin 2 ori pe zi cu apa si sapun dupa care se aplica o crema protectoare sau crema pentru sani.

•    Nu lasati nici o infectie, cat de mica, sa se acutizeze.

•    Nu lasati copilul sa adoarma cu sanul in gurita.

•    Verificati ca pozitia bebelusului la alaptat sa fie corecta.

•    In caz de infectie grava insotita de dureri, adresati-va de urgenta medicului.

•    In caz de dureri din cauza blocarii canalelor galactofere (noduli) se va face un dus cald de cel putin 15 min cu jetul de apa indreptat de la axila spre mamelon dupa care se va efectua un masaj cu un ulei/crema, la fel, cu miscari usoare dinspre axila spre mamelon.

Nu uitati! Pentru o perioada de cel putin un an sanii tai vor fi principala sursa de hrana a copilului de aceea este foarte important sa respecti normele de igiena si sa ingrijesti de sanatatea ta si a sanilor tai.

Produsele de ingrijire caroLUSH sunt facute din ingrediente naturale, avand cea mai blanda metoda de extragere pentru pastrarea maximala a componentelor active.

Alege caroLUSH beauty pentru ca ingredientele conteaza.

Contacte:

e-mail: contact@carolush.com

facebook: Carolina Portarescu

sau in comentariu la aceasta postare

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*