Parfumuri naturale Carolush Beauty

parfumuri naturale

Parfum natural Floral. Inviorator, calmant, afrodisiac, induce buna dispozitie.
Note de iasomie, geranium, trandafir, neroli, filimica

Parfum natural Vanilla Fresh. Aroma calda si linistitoare precum o imbratisare.
Note de levantica, lamaie si vanilie

Parfum natural pentru barbati Spice Man. Stimulant, tonifiant, energizant
Note de nucsoara, salvie, fenicul, laur.

Parfumurile naturale, un beneficiu instantaneu pentru simturi si organism

Cum sa alegi un parfum care sa ti se potriveasca si care sa iti induca starea de bine?

Un parfum bine ales si care ti se potriveste, iti va aduce instantaneu starea de bine si buna dispozitie. Insa cum sa alegi un astfel de parfum, fara a fi nevoita sa aplici pe piele mixuri de ingrediente care ar putea sa dauneze intregului organism?

Solutia ar fi parfumurile naturale care se impart in cateva categorii, cele mai importante fiind parfumurile solide si cele obtinute din amestecuri de uleiuri esentiale.

Parfum natural sau parfum artificial?
Diferentele dintre parfumurile naturale si cele artificiale

Putini cunosc ca marcajul Parfum de pe un produs cosmetic, inclusiv de pe parfumurile din comert, include in sine o multime de alte ingrediente, uneori peste 200 de ingrediente diferite, care in mare parte sunt derivate ale unor substante petrochimice. Ce ar insemna acest lucru?

Producatorul are dreptul, prin marcajul Parfum, sa scrie in lista ingredientelor de pe eticheta un singur cuvant in loc de 200. Folosirea unor astfel de parfumuri, anumitor persoane mai sensibile, le pot cauza simptome precum: alergii, iritatii ale ochilor, gatului si nasului, dureri de cap sau greata.
Daca te simti obosit, treci prin momente dificile si nu ai putere de concentrare, este mai bine sa incetezi folosirea parfumurilor din comert.

Un bun analog, doar ca natural, sunt parfumurile care au la baza uleiurile esentiale. Pe langa amestecurile clasice deja existente, fiecare dintre noi isi poate face parfumul sau acasa pentru a-si induce o stare de bine si pentru a beneficia de toate efectele terapeutice ale acestuia.

Aromaterapia are un efect demonstrat asupra starii noastre psihice iar unele amestecuri pot ameliora chiar si durerea fizica.

Daca nu stii cum sa-ti alegi un parfum natural, urmeaza cativa pasi simpli pentru a afla acest lucru.

•    Determina care mirosuri iti plac cel mai mult (orientale, florale, fresh)
•    Alege parfumul nu nota de baza preferata
•    Alege parfumul in dependenta de starea pe care vrei sa ti-o induca

Un parfum natural, la fel ca toate celelalte, se aplica in zonele de puls: interiorul incheieturilor, in spatele urechii, decolteu, glezna.

Parfumurile naturiste se simt diferit in functie de tipul si mirosul pielii de aceea unul si acelasi parfum va mirosi diferit.

Produsele de ingrijire naturista Carolush Beauty sunt preparate din ingrediente exclusiv naturale, avand cea mai blanda metoda de extragere pentru pastrarea maximala a componentelor active.

Alege Carolush Beauty pentru ca ingredientele conteaza

Contacteaza-ma:

Nume

E-mail

Mesaj


e-mail: contact@carolush.com

facebook: Carolina Portarescu

sau comentariu la aceasta postare

Comentarii