Ajuta-ti pielea sa secrete cat mai mult colagen si elastina!

mai mult colagen si elastina1.    Ia suplimente alimentare ce contin colagen.

2.    Exfoliaza-ti pielea ajutand-o sa produca celule noi care vor produce la randul lor colagen si elastina.

3.    Foloseste o crema care contine retinol, sau vitamina A, care este considerata cea mai importanta vitamina pentru sanatatea pielii. Aceasta stimuleaza cresterea si dezvoltarea celulelor noi ceea ce duce la producerea de colagen si elastina.

4.    Alege alimentele care contin vitamina C, cea care ajuta organismul sa sintetizeze colagenul, sa reduca din adancimea ridurilor si sa dea fermitate pielii.

5.    Inafara de beneficiile pe care vitamina C le are asupra sanatatii in general, aceasta are actiune benefica si asupra pielii si anume prin aplicarea mastilor proaspat preparate din ingrediente naturale.

6.    Factorul de protectie este foarte important chiar daca nu stai la plaja de aceea alege bine cremele pe care le cumperi si care trebuie sa contina macar careva dintre unturile si uleiurile naturale cu FPS: untul de shea, uleiul de cocos, uleiul de jojoba, uleiul de avocado s.a.

7.    Ingrijirea corecta a pielii este la fel un factor important pentru un ten luminos. Nu uita de demachiere chiar si cand te trezesti. Apropo despre demachiere. Demachierea de dimineata inseamna indepartarea cremei de noapte sau pur si simplu curatarea fetei dupa somn si este absolut necesara mai ales in cazul in care aplici produse de ingrijire cum ar fi cremele sau lotiunile.

Exista si solutii extreme printre care se numara si injectarea colagenului sub piele. In cateva zile ridurile fine dispar insa minusul acestei proceduri este ca peste aproximativ jumatate de an colagenul va fi absorbit de organism de aceea procedeul trebuie repetat.

Respectand un regim alimentar corect si un mod de viata sanatos, vei putea uita de reguli iar colagenul se va restabili in mod natural iar pielea ta va fi ferma si plina de sanatate

Comentarii

Carolina Portarescu

Autor

Recomandare

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *