Crema dupa plaja naturista, antioxidanta, puternic reparatorie, antiseptica, echilibranta, cu efect calmant, hidratant, cicatrizant, antiinflamator si racoritor

crema dupa plajaIngrijirea de dupa expunerea pielii la soare este la fel de importanta ca si protectia solara.

Pentru stimularea sintezei de vitamina D, timpul recomandat pentru expunerea la soare este de 20 de minute, timp pe care bineinteles ca nu-l respecta nimeni 🙂

Dupa expunerea la soare, mai ales una indelungata, pielea pierde din hidratare, din elasticitate si din capacitatea de regenerare.

Hranirea si emolierea pielii de dupa expunerea solara este nu doar binevenita pentru aceasta ci indicata chiar, mai ales cand este vorba despre pielea fina a copiilor.

Procesul de regenerare si de restabilire a barierei naturale de protectie a pielii poate fi stimulat cu produse bine alese, ‘corecte’ din toate punctele de vedere. Acestea trebuie sa fie naturale si sa corespunda necesitatilor pielii expuse la soare.

O astfel de crema am creat si eu, o crema care ofera un spectru larg de proprietati pe care poate si trebuie sa le aiba o crema after-sun: sa fie calmanta, racoritoare si sa trateze cu succes orice problema aparuta ca rezultat al unei expuneri mai indelungate.

Compozitie:

Uleiuri: jojoba, susan, migdale, avocado, ciulin, ricin, catina, aloe vera, urzica, amaranth, galbenele

Extracte: ceai verde, ceai alb, telina, ceai negru, tei, aloe, muschi de piatra, rozmarin, musetel, hamei

CO2 Extracte: catina

Uleiuri esentiale: geranium, levantica

Alte ingrediente: vitamina A, E naturala, ceara de albine, ceara candelilla, mentol

•    A se face testul la alergii: la incheietura bratului se aplica crema in strat subtire si se asteapta reactia timp de 24 de ore.

A se aplica in strat subtire pe pielea umeda sau uda

crema naturista dupa plajaProdusele de ingrijire naturista Carolush Beauty sunt preparate din ingrediente exclusiv naturale, avand cea mai blanda metoda de extragere pentru pastrarea maximala a componentelor active.

Alege Carolush Beauty pentru ca ingredientele conteaza.

Contacteaza-ma:

[contact-form-7 id=”1520″ title=”Contact form 1″]
e-mail: contact@carolush.com

facebook: Carolina Portarescu

sau comentariu la aceasta postare

Comentarii

5 Comments

  1. O crema minune pe care am folosit-o anul trecut dupa plaja si pe care o voi folosi pe pielea mea si a copilului si in acest an. Ce poate fi mai placut la sfarsit de zi decat o atingere racoroasa si matasoasa pe pielea infierbantata de soare?

  2. 110 de ml – 240 de lei

  3. O super crema pe care am folosit-o intreaga familie si fara de care nu plecam nici in acest an la mare.

  4. Super mega eficienta crema! Merci mult!!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *